Predmeti
# Predmeti Profesor

Uroki

Vas zanimajo najrazličnejši uroki? Bi se radi naučili hitro pospraviti sobo, prižgati luč ali celo koga razorožiti? V primeru, da se želite naučiti prefinjene umetnosti vihtenja palice, vabljeni k prijavi!

Bunkjeologija

Želiš izvedeti več o bunkjelnih? Te zanima, kako živijo, kašno zgodovino imajo? Če je tvoj odgovor pritrdilen, je bunkjeologija zagotovo pravi predmet zate!

Vedeževanje

Predmet vam bo odstrl tisto tančico, skozi katero si ne upate pogledati. Za sedaj bom samo predstavljala različne vrste vedeževanja, nato pa bomo prešli na kaj konkretnega.

Vilinologija

Podajte se z menoj v čarobni vilinski svet in spoznajte življenje, obnašanje in zgodovino teh nenavadnih bitji. Skozi lekcije odkrivajte nove informacije o njihovi preteklosti ali o tem, kako izgledajo. Pa pohitite, saj vilinci so izmuzljiva bitja!

Obramba pred mračnimi silami

Mračne sile so nas, nas zdaj in nas tudi bodo obkrožale. Njihovi nagnusni trdovratnosti se je treba zoperstaviti in pri predmetu bomo poskušali pridobiti tiste glavne veščine, ki nam v srečanju s temo utegnejo priti prav.

Zmajeslovje

Vas zanimajo leteča bitja znana pod imenom zmaji? Znašli ste se na pravem mestu. Spoznali bomo vse, kar se o zmajih da in mogoče tudi kakšnega videli ;)

Zgodovina čarovništva

Za vse, ki vas zanima kaj so ustvarili predniki in kako so se je čarovništvo razvijalo skozi stoletja.