Predmeti
# Predmeti Profesor
1.

Čarovniška umetnost

. Verjetno je med vami, kar nekaj takih, ki radi rišete, slikate, fotografirate, oblikujete, nastopate v predstavih ali kiparite. Vas morda zanima glasba? Tukaj se bo za vsakega našlo kaj zanimivega
2.

Rastlinoslovje

Te zanima skrivno življenje rastline? Več o glivah in čarobnih gobah? Kako se vzgoji mesojedo rastlino ? Pridi v rastlinjak in izvedel boš!
3.

Vilinologija

Podajte se z menoj v čarobni vilinski svet in spoznajte življenje, obnašanje in zgodovino teh nenavadnih bitji. Skozi lekcije odkrivajte nove informacije o njihovi preteklosti ali o tem, kako izgledajo. Pa pohitite, saj vilinci so izmuzljiva bitja!
4.

Vedeževanje

Predmet vam bo odstrl tisto tančico, skozi katero si ne upate pogledati. Za sedaj bom samo predstavljala različne vrste vedeževanja, nato pa bomo prešli na kaj konkretnega.
5.

Čarobne palice

Starodavna veja magije, ki nam omogoča uporabo čarovnije, a se o njej le redko spregovori. Tesno zavita v tančico skrivnosti, katero si upa odkriti le peščica čarovnikov, a nikoli popolnoma razkriti.
6.

Starodavne rune

Prečudovita veda, ki se poglablja v skrivnostni pomen starodavnih run. Pridružite se mi pri prevajanju in učenju pomena te prečudovite pisave.
7.

Mitologija

V uvodnem delu bomo spoznali osnove mitologije. Seznanili se bomo z mitološkimi bitji, ki prihajajo iz celega sveta. Podrobno bomo obravnavali več kot 1001 zanimivo mitološko bitje.
8.

Nega magičnih živali

Te zanima kako izgledajo magične živali in kako se prehranjujejo? Katera žival v čarovniškem svetu je najnevarnejša in katera najmanj? Zakaj so samorogi tako spoštovani? Vse to in še več bomo izvedeli pri predmetu nega magičnih živali.
9.

Skrivnosti

Vas zanimajo skrivnosti, ki se vijejo skozi mračne gozdove in osupljive pokrajine? Bi radi razumeli, kaj vse se dogaja ali pa se je dogodilo, pa vi tega sploh ne veste? Občutili, kaj vse zmore narava in kaj vse magična bitja? Kaj zmoremo ljudje?
10.

Uroki

Vas zanimajo najrazličnejši uroki? Bi se radi naučili hitro pospraviti sobo, prižgati luč ali celo koga razorožiti? V primeru, da se želite naučiti prefinjene umetnosti vihtenja palice, vabljeni k prijavi!
11.

Zgodovina čarovništva

Za vse, ki vas zanima kaj so ustvarili predniki in kako so se je čarovništvo razvijalo skozi stoletja.
12.

Letenje

Pri predmetu letenja bomo spoznavali zgodovino letenja in Quidditcha. Lekcije so tokrat napisane malo drugače, upam da vam bodo všeč.
13.

Astronomija

Znanost, ki raziskuje nebesna telesa