Predmeti
# Predmeti Profesor
1.

Čarovniška umetnost

. Verjetno je med vami, kar nekaj takih, ki radi rišete, slikate, fotografirate, oblikujete, nastopate v predstavih ali kiparite. Vas morda zanima glasba? Tukaj se bo za vsakega našlo kaj zanimivega
2.

Čarovniška literatura

Te je kdaj zanimalo kaj o tem, kdo je napisal prvo čarovniško knjigo ali pa kdo je izdal prvi učbenik za čarobne uroke? Potem boš to vse izvedel v tej učilnici. Seveda pa se vse ne vrti okoli tega. Se vidimo, upam, da, čim prej!
3.

Bunkjeologija

Želiš izvedeti več o bunkjelnih? Te zanima, kako živijo, kašno zgodovino imajo? Če je tvoj odgovor pritrdilen, je bunkjeologija zagotovo pravi predmet zate!
4.

Zgodovina čarovništva

Za vse, ki vas zanima kaj so ustvarili predniki in kako so se je čarovništvo razvijalo skozi stoletja.
5.

Rastlinoslovje

Te zanima skrivno življenje rastline? Več o glivah in čarobnih gobah? Kako se vzgoji mesojedo rastlino ? Pridi v rastlinjak in izvedel boš!
6.

Vilinologija

Podajte se z menoj v čarobni vilinski svet in spoznajte življenje, obnašanje in zgodovino teh nenavadnih bitji. Skozi lekcije odkrivajte nove informacije o njihovi preteklosti ali o tem, kako izgledajo. Pa pohitite, saj vilinci so izmuzljiva bitja!
7.

Čarobni napoji

Si želiš izvedeti več o tem, kako ustekleničiti smrt, spiti večno slavo ali pa poleteti? In to vse brez enega dotika tvoje palice? Potem je to pravi predmet zate. Spoznaj to umetnost in magijo brez palice na svoje lastne oči.
8.

Skrivnosti

Vas zanimajo skrivnosti, ki se vijejo skozi mračne gozdove in osupljive pokrajine? Bi radi razumeli, kaj vse se dogaja ali pa se je dogodilo, pa vi tega sploh ne veste? Občutili, kaj vse zmore narava in kaj vse magična bitja? Kaj zmoremo ljudje?
9.

Starodavne rune

Prečudovita veda, ki se poglablja v skrivnostni pomen starodavnih run. Pridružite se mi pri prevajanju in učenju pomena te prečudovite pisave.
10.

Nega magičnih živali

Te zanima kako izgledajo magične živali in kako se prehranjujejo? Katera žival v čarovniškem svetu je najnevarnejša in katera najmanj? Zakaj so samorogi tako spoštovani? Vse to in še več bomo izvedeli pri predmetu nega magičnih živali.
11.

Letenje

Pri predmetu letenja bomo spoznavali zgodovino letenja in Quidditcha. Lekcije so tokrat napisane malo drugače, upam da vam bodo všeč.
12.

Uroki

Vas zanimajo najrazličnejši uroki? Bi se radi naučili hitro pospraviti sobo, prižgati luč ali celo koga razorožiti? V primeru, da se želite naučiti prefinjene umetnosti vihtenja palice, vabljeni k prijavi!
13.

Čarobne palice

Starodavna veja magije, ki nam omogoča uporabo čarovnije, a se o njej le redko spregovori. Tesno zavita v tančico skrivnosti, katero si upa odkriti le peščica čarovnikov, a nikoli popolnoma razkriti.
14.

Astronomija

Znanost, ki raziskuje nebesna telesa