Bunkjeologija
Referat

Bunkeljski tabor ob morju

Ustvarjeno: 26.7.2019

Pozdravljeni!

Sem Florence Aurora Harper. Rada bi vam predstavila mojo izkušnjo z bunkeljni. Res ne vem, ampak ko se je to zgodilo sem preprosto rinila v srečanje z njimi. Moram pa reči, da niso tako grozni kot sem mislila. Upam da vam bo zgodba všeč (to je moj prvi referat na virtualni bradavičarki).

Amsterdam, 5.7.2018

Že nekaj časa sem razmišljala, da bi med počitnicami odšla na kakšen bunkeljski tabor. Hotela sem samo spoznati kakšnega novega prijatelja. In tako se je zgodilo. Starši ki so tudi čarovniki, so bili začudeni ampak so me vseeno prijavili na tridnevni tabor ob morju. Tako sem se čez dva tedna odpravila na letalo (s tem sem priletela v lepo mestece ob Azurni obali).

Azurna obala, 19.7.2018

Ko sem se peljala z letalom me je začelo skrbeti. Razmišljala sem da se bomo verjetno pogovarjali samo o snapchatu, instagramu (s tem bunkelji objavljajo svoje slike in se pogovarjajo), znanih pevkah in šoli. Jaz pa sem vedela, da o tem nimam pojma, še posebaj sem sem se bala da niti malo ne poznam njihovih naprav.

Ko smo pristali sem bila že kar v skrbeh. Oklepala sem se palice ker nisem vedela kakšnji so bunkelji v resnici. A ko sem prispela do skupine me je vodnik prijazno sprejel in počutila sem se bolje.

Azurna obala, 20.7.2018

V bistvu se imam kar lepo. Spoznala sem prijateljico Gabriello Coke. Bila je zelo prijazna. Ugotovila je, da ne poznam ničesar njihovega. Vseeno mi je prijazno razkazala vse naprave in povedala kdo so najbolj pomembni politiki in igralci. Tako sem se lažje spoprijateljila tudi z drugimi otroki.

Amsterdam, 22.7.2018

Končno sem spet doma. Z Gabriello sva si obljubili, da si bova vedno dopisovali in se med počitnicami dobili na taboru. Napisala sem poročilo za Preroške novice, da bi vsi čarovniki vedeli, da so bunkeljni prijazni in da se ne razlikujejo od nas prav veliko.

Upam da vam je bila moja izkušnja všeč.

Lep pozdrav

Florence Aurora Harper
Gryfondom